lauantai 15. kesäkuuta 2013

Kesä

Hetki on vierähtäny viime päivityksesta kun alkukesä on ollu niin kiireistä. Työt ja takapihan laitto ovat vieneet paljon aikaa. Toukokuussa sää oli ihanan kesäinen ja lämmin, mutta kesäkuun alku on ollut viileä ja sateinen. Jopa rakeita on satanut ja yhtenä yönä oli pakkastakin, ihmeeellinen kesä.

Ricon kanssa ollaan treenattu vanhaan tapaan viikoittain aksaa ja ollaan kehitytty ihan kivasti, vaikka ei meistä ihan vielä kisoihin ole. Katsotaan jos loppu kesästä korkkattaisiin meidän kisaura. :) Ennen sitä pitää saada Ricolle varmuutta ja estehakuisuutta lisää sekä kontaktit ja kepit kuntoon. Ja omaa radanlukutaitoa ja nopeutta pitää kehittää. Joten harjoitusta vaan lisää.. :)

Syksyllä ollaan menossa Kajaaniin Leinosen ja Liuhdon agilitykoulutuksiin ja toivottavasti sieltä saadaan uusia vinkkejä ja opitaan lisää.. :) Heinäkuun alussa käydään möllikisoissa jälleen harjoittelemassa kisanomaista suorittamista, niin jospa sitä sitten rohkenisi myös mennä ihan virallisiin kisoihin.. :D

Rico pysyy lähdöissä jo vähän paremmin paikkalleen kuin ennen, mutta silloin kun on kierrokset katossa niin meno halut on niin suuret että malttia ei enää vaan löydy odottamiseen joten paikallaan pysymistä ja rauhoittumista pitää myös treenata.

Mutta muuten alkaa olla ihan kivalla mallilla meidän tekeminen aksassa. Ja pääasiahan on että molemmilla on hauskaa.. :)

Tokoa ei olla kamalasti treenattu erikseen, ulkoillessa ja leikkien ohessa lähinnä. Toukokuun alussa käytiin möllitokossa ja se meni hyvin ottaen huomioon että ei olla sen erikoisemmin sitä treenattu. Aikaa ja intoa tokoon kun löytyisi hitusen lisää niin pienen treenin jälkeen voisimme varmasti osallistua ihan tokon ALO-kisaankin. Meidän heikkous tokossa on huono seuraaminen, mutta senkin saisi varmasti tehokkaalla treenillä kuntoon. Mutta aksa on meidän päälaji ja haluan panostaa pääasiassa siihen. Ricokin tuntuu enemmän tykkäävn aksasta kuin tokosta. Vahtia kun ei veijarilta puutu. :)