sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Matkalla uuteen kotiin...

Eilen kävimme sitten hakemassa Ricon kotiin. <3 Matka meni paljon odotettua paremmin. Pelkäsin, että Rico olisi tullut autossa huonovointiseksi ja ikävöinyt kovasti äitiään, mutta ei. Matkalle varattu talouspaperirulla palasi kotiin käyttämättömänä ja vain muutaman kerran piti hieman äitiä muistella. Joten matka meni pääasiasssa nukkuen ja maisemia katsellen. Myös takapenkki olisi ollut todella mielenkiintoinen paikka jos sinne vain olisi päästetty. :)

 Matkalla opeteltiin olemaan hihnassa, mikä sujuikin fiksulta pojalta todella hienosti. Juvan abc:lle pysähdyttiin pitämään iltapäivän ruokatauko ja käytiin samalla kuuntelemassa ja kahtelemassa ulkona liikennöiviä rekkoja. Ne oli niin jänniä, että niitä katsellessa piti ihan istua kaikessa rauhassa hievahtamatta. :)
Matka kotiin kesti yhteensä 9 tuntia ja koska suurin osa matkasta meni kiltisti nukkuen riitti kotona virtaa temmeltää. Hetki meni uutta kotia tutkiessa ja uusia hajuja nuuhkiessa, mutta sitten olikin jo leikki täydessä vauhdissa ja uudet lelut sai kokea melkoista höykyytystä. :) Yö sujui Ricolta myös todella hyvin. Äitiä Rico ei ikävöinyt yön aikana ollenkaan vaan löysi makuuhuoneesta hyvän piilopaikan vaatekorin ja seinän välistä ja nukkui siellä hiljaa ja rauhallisesti 4 asti yöllä. Yöllä Rico herätti minut ja kävi todella hienosti tekemässä tarpeensa paperille samalla kun laitoin aamun ruuan jo valmiiksi turpoamaan ja rauhoittui sitten uudelleen nukkumaan. Seuraavan kerran herättiinkin sitten vasta 7 aikaan syömään ja leikkimään, joten yö kuten matkakin meni erinomaisesti. :) Aamupäivä on nyt sitten mennyt sisällä lähinnä leikkien, uusiin asioihin tutustuen, kuten takanlämmitys takkapuista kun olis niin kiva tehdä sahanpurua, ja muutamia temppuja opetellen (lelun tuominen ja luoksetulo) kun ulkona pakkasta on huimat -30 astetta niin ei sielläkään voi käydä kuin nopeasti pyörähtämässä. Joten saa nähdä mitä kaikkea kivaa tässä päivän mittaan vielä keksitään.. :))