keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Pakkaspäivät

Pakkanen ei kun paukkuu, päivällä lämpötila pysyy yli -25 asteessa ja laskee yöksi -32 asteeseen, joten päivät ovat kuluneet sisällä touhuten. Rico on parissa päivässä oppinut hienosti istumaan paikallaan, kun panta ja hihna laitetaan ja otetaan pois, mikä on hieno edistys. Ennen kun meinasi pojalla mennä koko homma ihan hyppelyksi ja leikiksi. Rico on oppinut myös pyytämään ulos kovasta pakkasesta huolimatta, minkä vuoksi kaikki suurimmat tarpeet tulee tehtyä hienosti jo pihalle. :) Kovasti on opeteltu nyt sisällä ollessa irti ja ei-käskyjä, kun meinaa hampaat kaluta vielä vähän joka paikkaan ja pieni pirruuenteko on aina pojalla mielessä. Ricosta kun on kiva kantaa pissapapereita ympäriinsä. :) Kuhan pakkaset lähtevät ja päästään hieman ulos touhuamaan niin jospa sisällä pureskelu ja muu jäisi sitten vähemmälle.

Tänään poika hoksasi myös, että vesikupin kanssa on kiva leikkiä, vesi kun roiskuu sieltä niin mukavasti joka paikkaan kun tassulla vähän huitasee ja kun molemmilla tassuilla vetää kupin reunasta niin saadaan aikaan pieni hyökyaalto lattialle. :) Rico oli myös ensimmäisen kerran kaupassa käynnin ajan yksikseen hieman pidemmän hetken ja tosi hienosti meni.
Poika kasvaa ja vahvistuu päivä päivältä ja oppii koko ajan uutta ja nyt vain odotellaan, että päästäisiin käymään ensimmäisissä rokotuksissa ja ilmat hieman lämpenis jotta päästäs pihalla vähän enemmän touhuamaan.