perjantai 10. helmikuuta 2012

Jäällä leikkimässä

Pakkanen vain jatkaa paukkumistaan, joten ulkoilut ovat jääneet vieläkin aika vähäisiksi. Eilen kuitenkin uhmasimme kylmää ja kävimme hetken aikaa juoksentelemassa järvenrannalla, jotta vähän saataisiin ylimääräistä energiaa kulutettua ja Ricolle uusia kokemuksia. Jäällä harjoiteltiin hieman luoksetuloa ja leikittiin hangessa. Rico pääsi myös ekan kerran traktorin kyytiin ajelulle ja sehän oli pojan mielestä eika vinhaa touhua. :) Kävimme myös hevosia tervehtimässä ja nekin oli pojan mielestä niin kivoja, että Rico hetken ihmettelemisen jälkeen antoi uudelle suurelle kaverilleen pusun ja nuuhki sen turpaa innoissaan. Rohkea poika. :)


Kotona ollaan leikitty paljon ja joka päivä ollaan harjoiteltu uusia ja treenailtu vanhoja temppuja. Rico osaa jo istua, mennä makuulle, tulla luokse, tuoda ruokakuppinsa, antaa pusun poskelle, odottaa paikallaan, kävellä hieman vierellä jne... joten todella fiksu ja nopea oppimaan se on. Ricoa on ollut helppo kouluttaa naksuttimen ja herkkujen avulla,se kun on niin perso ruualle. :)
Kävimme myös joku aika sitten tutustumassa vanhempieni Elli koiraan ja Rico sai siitä heti itselleen hyvän leikkikaverin. Rico härnää Elliä sen minkä kerkiää, mutta onneksi Ellillä on todella pitkä pinna eikä se ole paljon välittänyt vaikka toinen vähän väliä kiskoo hännästä ja sinkoilee sinne ja tänne. :)

Toivottavasti tämä pakkanen pian lauhtuisi niin päästäisiin sitten kunnolla ulkoilemaan ja tutkimaan maailman ihmeitä. :)