perjantai 25. toukokuuta 2012

Kesä on täällä..

Toukokuu lähestyy loppuaan. Puissa on jo ihanan vaalean vihreät lehdet, ilma on kesäisen lämmin ja edessä siintää jo kesäloman ensimmäiset 2 viikkoa. :) Kesälomalla on Ricon kanssa vihdoin kunnolla aikaa touhuta ja harjoitella tokoa sekä agilityä.

Pari viikkoa sitten käytiin Kajaanissa match showssa ja Rico sai punaisen nauhan, mutta ei sijoittunu 4. parhaan pennun joukkoon. Hieno saavutus silti, sillä osallistujia oli yli 20 ja vasta Ricon toinen mätsäri  :)

Joka viikko ollaan Ricon kanssa käyty arkitottelevaisuus ja tokokursseilla. Ja paljon uusia vinkkejä ja oppeja ollaan sieltä saatu ja mahdollisuuksien mukaan aina kotona sitten niitä harjoiteltu. Tällä hetkellä eniten harjoiteltavaa on seuraamisessa ja oikeanlaisen asennon saamisessa makuullaan ollessa, sillä poitsu menee aina lonkalleen maahan mentäessä ja se pitäs saada karsittua pois. Seuratessa taas kaartaa edelle eikä meinaa pysyä sivulla, mutta harjoitus tekee mestarin. :)


Ricon kanssa ollaan joka päivä pyritty tekemään jotain uutta ja erilaista. On käyty metsäretkillä, hiekkamontulla, rannalla jne. Pari päivää sitten Rico ui jopa ensimmäisen kerran bortsu kaverinsa Allun kanssa. Hyvä että saatiin kaveruksia enää vedestä pois. :) Ricon lempi puuhiin kuuluu tällä hetkellä frisbeen koppaaminen. Aluksi ei meinannu maltaa seurata mihin frisbee lentää, mutta nykyään saa jo todella hienosti kiinni.

Ricon kanssa jo malttamattomina odotetaan elokuuta, että päästään tapaamaan Ricon sisaruksia ja kasvattajaa. Kiva päästä näkemään millaisia muista pennuista on tullut, kun viimeksi on nähny ne 7 viikon ikäisinä.

Alla toukokuun aikana otettuja kuvia :)

Ricon hieno sadetakkiPallokin pitäisi ilmeisesti välillä pestä :))Seikkaillessa sotkeentuu

Metsässä


Frisbeen hakeminen käy kunnon päälle

Uimassa

Osataan meillä ottaa välillä rennostikkin
Uusi "lelu"...puutarhaletku :D