sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Uiskentelua

Kesäloman viimeinen päivä menossa ja huomenna alkaa taas työt, mutta onneksi elokuun alussa on vielä 2 viikkoa kesälomaa. Kesäloman eka viikko meni isän 50 vuotisjuhlia järjestäessä, mikä ei kyllä haitannut yhtään sillä ilmakin oli todella viileä ja sateinen. Tämä viikko on taas mennyt siivoilun ja ulkoilun merkeissä. Sääkin on ollut aurinkoinen ja ihanan lämmin.

Uimahyppy

Ricon kanssa ollaan juhlien ja siivoilujen lomassa ehditty kuitenkin touhuta monenlaista. On tokoiltu, käyty agilitytreeneissä, leikitty ja uitu. Uiminen on yksi Ricon lempipuuhista ja sitä ei meinaa saada rannalta enää pois kun se sinne pääsee. Ricon pravuuri on mahtavat "uimahypyt". Poitsu kun ei osaa vaan kävellä veteen vaan sinne mennään aina tyylikkäästi rannalta hypäten. :D

Tokoharkkoja on enää pari kertaa jäljellä ja sitten pitäisi itsekseen harjoitella. Paljon on saatu hyviä vinkkejä ja opittu on molemmat paljon, mutta vieläkin on myös paljon opittavaa. Seuraamista harjoitellaan edelleen "imuttamalla" ja lelun avulla vaihtelevalla menestyksellä. Lisäksi on harjoiteltu paikallaan oloa, sivulletuloa, käskystä seisomista jne. Mutta onneksi meillä on Ricon kanssa vielä paljon aikaa harjoitella eihän se ole vasta kuin 6kk vanha bortsun alku. :)

Rico 6kk.
Agilityssä ollaan käyty eri esteitä läpi. Tutuksi ovat tulleet jo pöytä, kepit, pussi, putki, aidat, rengas ja muuri. Miniratoja ollaan näistä esteistä aina tehty ja niitä sitten menty. Seuraavaksi olisi tarkoitus harjoitella pituus. Kontaktiesteet harjoitellaan ehkä syksyllä, että saadaan nämä muut "helpommat" varmemmiksi ensin. Eniten töitä tettää tällä hetkellä kepit. Ricosta kun ois kiva oikaista aina ja jättää muutama keppi pujottelematta. :D Mutta on me saatu kepeissä jo muutamia tosi hyviäkin suorituksia aikaiseksi. Joten harjoittelut jatkuu. Ihanaa kesää kaikille... :)


Rico "auttaa" kukkamultien levityksessä. :)