sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Heinäkuu

Hieman on kulunut taas aikaa viime kirjoituksesta työkiireiden vuoksi.
Ricon kanssa ei mitään erikoista olla nyt ehditty touhuamaan perus tokojuttuja ja agilityä vain. Kelit ovat olleet kaikkea muuta kuin kesäiset, vettä on satanut päivittäin eikä heinäkuun helteitä ole näkynyt, mutta toisaalta ei haittaa kun töissä on tullut oltua. :)

Rico on jo 7 kuukauden ikäinen, eikä minun hauvavauvaani voi enää kutsua vauveliksi, niin iso pojasta on jo kasvanut. Ricolla on alkanut olla jonkun verran "murrosiän" oireita, hajut kiinostavat enemmän, korvat häviävät välillä ja omaa tahtoa on enemmän (lällää enpäs annakkaan tätä palloa sulle), mutta niinhän sen kuuluu mennäkkin. :)

Rico on ollut tähän asti perusterve, mutta nyt silmienympäriltä on yhtä äkkiä karvat ohentuneet. E.lääkärillä on pojan kanssa käyty vaan ei osannu lääkärikään sanoa mikä voisi olla. Netistä lueskeltuani muiden juttuja olen tullut siihen tulokseen, että Ricoa vaivaa joko sikaripunkki tai allerginenreaktio. Onneksi silmät eivät kutise eivätkä siten vaivaa Ricoa mitenkään. Jospa e.lääkäri löytäisi pian syyn ja Rico pääsisi eroon pandasilmistään. :)

Mitä te siellä alhaalla vielä teette?
Viikonloppuna Ricolla on eka kunnon näyttely Paltamossa ja ajattelimme osallistua siihen silmistä huolimatta, sillä tärkeintä meille ei ole hyvä tulos vaan näyttelystä saatava kokemus. Tuomarina näyttelyssä on Gunnel Holm.

Kaikkein eniten odotan elokuun pentutapaamista. On ihana nähdä kasvattaja Saria ja Ricon sisaruksia. Onneksi siihen ei ole enää kovin pitkä aika. Elokuussa on myös viimeinen 2 viikon mittainen kesälomani, toivottavasti silloin aurinko paistaisi ja olisi ne kunnon helteet. :))
Minustako näyttelykoira? :D

Tää on liian helppo, alle 1 minuutissa ratkaistu... :)