sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Pakkasaamut

Talvi tekee uhkaavasti tuloaan jo meille. Öisin ja aamuisin on pakkasta ja kaikki puut, katot sekä maa on valkoisen huurteen peittämiä. Mukavaa kun märkä syyskeli alkaa vaihtua, mutta kesäihmiselle tämä syksy ja talvi on aika pimeää sekä tylsää aikaa. Odotan jo nyt maalis-huhtikuuta ja sen mukanaan tuomaa auringonpaistetta keväthangilla.

Ricon kanssa ollaan käyty säännöllisesti agility -ja tokotreeneissä Rakkiareenalla.
Ollaan päästy tekemään vaikka minkälaisia rataharjoituksi ja aina on opittu paljon. Rico nauttii aksaamisesta niin paljon, että sen saa melkein kantaa hallista pois kun kotiin lähtö olisi. Mutta tärkeintähän onkin että koira nauttii tekemisestä. Itsekkin odotan aina innolla seuraavia treenejä kun tietää, että saa paljon uusia ideoita ja oppia. Ja kun palaute suorituksesta on suoraa ja sen saa heti, meni oikein tai väärin.

Tokossa ollaan harjoiteltu seuraamista, paikalla makaamista, seuraamisesta maahan menoa, estehyppyä ja luoksetuloa eli perus alokasluokanjuttuja. Seuraaminen teettää meillä edelleen eniten töitä. Takapalkkaamista kokeiliin viime kerralla ja se oli Ricolle hyvä, joten sitä tulen käyttämään silloin tällöin jatkossakin. Luulin, että se ei olis välittäny minusta mitään kun takapalkaksi jätin sille lempi narulelun, mutta tosi hyvin kuunteli ja lähti palkalle vasta käskystä. Fiksu nappula.. :)

Vapaa-ajalla ollaan treenamisen lisäksi käyty vaeltamassa Vuokatin vaaralla Anun ja Luckyn kanssa, kävelty ja käyty heittelemässä frisbeetä. Frisbeekuvista kiitokset Ullalle.

Valmiina koppaamaan

<3

Vuokatin vaaralla Rico ja Lucky

Piilosilla... :)

Ei sitä helpointa maastoa vaeltaa, mutta kauniit maisemat ylhäältä.

kaverukset <3